Klokka 16 tar Træff imot Stjørdals-Blink hjemme på Reknesbanen. Dette er årets første hjemmekamp for Træff i 3. divisjon.

Træff åpnet med en beintøff kamp borte mot Mosjøen, hvor flere spillere ble skadet. Likevel vant Træff 1-0. Stjørdals-Blink åpnet med å slå Mo 6-1 på hjemmebane.

Molde 2 startet den andre serierunden i 3. divisjon med å vinne 4-2 over Sverresborg fredag.

Træff starter med følgende lag mot Stjørdals-Blink: Sivert Viken Beinset – Bjørnar Eltervåg, Stian Hagbø Olsen, Rolf Andre Bratli – Ander Hagset Stavnesli, Alexander Johansen, Eskil Rønningen, Ionel Armean, Alla Abdallah – Aleksander Cisic, Arne Amar Kotlica.

Vi følger kampen direkte her:

5 min: 1-0! Træff kommer fort framover, og Anders Hagset Stavnesli plukker opp et innlegg på bakre stolpe. Han legger ballen inn i feltet igjen til Arne Amar Kotlica, som kaldt og rolig triller ballen i mål. Meget solid åpning av hjemmelaget.

8 min: Ny stor Træff-sjanse. Alexander Johansen stjeler ballen fra en Blink-forsvarer like utenfor bortelagets 16-meter, og brenner til. Markkryperen sniker seg imidlertid på utsiden av stolpen.

17 min: 1-1! Så kommer utlikningen etter at Alla Abdallah lager et frispark på egen halvdel, og får gult kort. Ballen svinges inn i Træffs straffefelt, og etter litt klabb og babb får Lars Emil Flakk dyttet ballen over streken.

21 min: 1-2! Stjørdals-Blink har snudd det. Etter en god kontring får de spilt ballen inn i feltet. Etter hvert ser ballen tilsynelatende ut til å trille inn i klypene til Træff-målvakt Sivert Viken Beinset, men Markus Hermo kommer med en lang tå og får pirket ballen forbi keeper og i mål. Synd for Træff, som har spilt godt så langt.

39 min: Etter at lagene har hatt hver sin gode periode, er det nå jevnere på Reknesbanen. Stjørdals-Blink er direkte og leter stadig etter rom bak Træffs trebackslinje. Hjemmelaget sliter på sin side med å spille seg fram til de store sjansene.

44 min: Bortelaget meget nær ny scoring når Sondre Hopmark Stokke bredsider ballen i stolpe og ut fra fem meters hold.

45 min: Da tar lagene pause på stillingen 1-2. Træff åpnet godt, men etter hvert tok Stjørdals-Blink mer over. Etter den første omgangen er det ingenting å si på at bortelaget er i føringen.

47 min: Brukbar mulighet for Træff. Stian Hagbø Olsen stusser ballen videre etter et innkast, og Aleksander Cisic prøver seg med et skudd. Ballen går dessverre for Træff et stykke utenfor.

50 min: Træff presser på nå. Får flere muligheter etter et hjørnespark, men ingen av spillerne får ballen i nettet. Bortelaget får til slutt klarert.

52 min: 1-3! Stjørdals-Blink kontrer, og til slutt får Marius Augdal ballen i straffefeltet. Han kjører først en skuddfinte, før han legger ballen i mål.

64 min: Træff gjør sitt første bytte. Ola Eloranta erstatter Aleksander Cisic.

71 min: Træff-trener Magnus Oltedal er ikke fornøyd på sidelinja, og mener hjemmelaget blir snytt for straffespark. Træff gjør også et nytt bytte. Alla Aballah går ut, og Preben Hestad kommer inn.

84 min: Kjempesjanse for Træff! De ruller fint opp på en kontring, og Anders Hagset Stavnesli legger ballen lavt inn foran mål. Der kommer Arne Amar Kotlica i fullt firsprang, og gjør det han kan for å krige ballen i mål. Dessverre for ham rekker han ikke ballen, og får i tillegg et ublidt møte med stolpen.

87 min: Nytt bytte for Træff. Alexander Jonassen kommer inn for Arne Amar Kotlica. Snøen laver for øvrig ned over Reknesbanen nå.

90 min: Slutt. Det ender med tomålstap i snøværet for Træff.

Træff greide ikke å hamle opp med Stjørdals-Blink på Reknesbanen lørdag. Foto: Per-Tormod Nilsen