FRIHELG

Et lag for framtida

«Lokale forbilder er viktig. Ikke bare for Molde, men også for klubbene rundt.»

Opprykksglede I løpet av en sesong har Molde HK Elite gått fra fortvilelse til jubel. Opprykket kommer på et svært gunstig tidspunkt.  Foto: Kjell Langmyren

Pluss +

I april i fjor kjempet Molde HK Elite sitt damelag om å berge plassen i eliteserien. For håndballinteresserte romsdalinger var serieinnspurten som en berg-og-dal-bane. Først jublet alle etter en dramatisk seier mot Nordstrand i siste serierunde. Så endte det på verst tenkelige vis i kvalifiseringskampene mot Gjerpen. Molde tapte, og lagets storspiller Anniken Obaidli ble kjørt til sjukehuset med alvorlig skade. Jeg snakket med mange som trodde at dette var den foreløpige slutten for elitesatsing på håndball i Molde. Heldigvis var det etter hvert mange som ville det annerledes.