Et nytt spisested åpnet dørene i Romsdalsgata lørdag, denne gangen med allsidig asiatisk hurtigmat på menyen. Som for eksempel ris, nudler, vårruller, kylling, biff, grønnsaker og sterke sauser.

Travelt

Lisa Male og hennes mange gode hjelpere har stått på omtrent dag og natt de siste ukene for å komme i mål. De har lagt ned et stort arbeid i lokalet, som er blitt riktig så kreativt og kult. Det var mye folk innom på åpningsdagen, og veldig hektisk for Lisa og hennes stab.

- Det er kjempetravelt! Veldig kjekt at så mange vil prøve oss ut. Jeg føler meg som en blekksprut, armer og bein i alle retninger. Dette hadde aldri gått uten alle de som har stilt opp for meg. Se bare hvor mange som hjelper meg i dag, folk stiller opp på dugnad til og med.

- Snack Boks har iallfall fått en god start, men det kommer til å bli litt kaos de første to ukene. Det er så mye vi skal sette oss inn i. Folk må ha tålmodighet med oss i en innkjøringsperiode, ler Lisa Male, opprinnelig fra Singapore, men bosatt i Molde.

Vil ha tilbakemeldinger

Hun har fått mange gode tilbakemeldinger på design og interiør. Maten var det også gode tilbakemeldinger på.

– Maten skal du få på minutter. Og du får det ikke på tallerken, kun i pappboks. Det blir mindre arbeid for oss og enklere for kunden, enten man spiser inne eller tar med hjem. Vi har også 40 sitteplasser i lokalene våre, som egner seg godt for barn, sa Male da Rbnett pratet med henne noen uker før åpningen.

Kjekt med nabo

Inger Kristine Strand fra Torgkjerringenes Brukthandel var innom for å kjøpe seg noe varmt å bite i. All maten serveres i en slags ta med hjem-boks.

- Det ble kylling, dumpling og ris. Dette blir dagens middag for min del. Torgkjerringene holder til i nabolokalet her, så vi skal nok støtte Lisa ofte. Det er positivt for vår butikk at det starter opp et asiatisk spisested vegg i vegg. Det kan bety at flere også kommer innom oss, understreker Inger Kristine Strand.

Mange prøvde ut Snack Boks på den første åpningsdagen. Foto: Eirik Heen
Torgkjerring Inger Kristine Strand handlet seg asiatisk hurtigmat, og ble ekspedert av Robert Sporsheim Eltvik. Foto: Eirik Heen