Lisa Male (39) fra Singapore åpner snart «Snack boks» i Romsdalsgata

Gjengen bak avispapiret

Asiatisk hurtigmat i boks, servert på et blunk. Til en pris moldenserne ikke er vant til. Det er konseptet som er skjult bak avispapir i Romsdalsgata.

Nærmer seg åpning Lisa Male fra Singapore åpner Snack Boks 25. februar. Mannen Odd Erling Male og svigerfar Oddleif (t.h.) har jobbet som helter for å få alt klart. Robert Sporsheim Eltvik, i lys blå skorte, blir skiftleder. Mens Lisa skal lage maten.  Foto: Eirik Heen

Pluss +

Lisa Male (39) flyttet til Norge for fem år siden. Hun er gift med Odd Erling Male fra Fræna. Han og faren Oddleiv har jobbet som helter i lokalene til «Snack boks» i Romsdalsgata de siste ukene. Den nye spisestedet åpner lørdag 25. februar, men forberedelsene og ombyggingen har foregått siden november.