Classic Norway kjøper perle på Sørlandet

Classic Norway har kjøpt Strand Hotel Fevik på Sørlandet, som er rangert som et av Norges fem, beste hoteller, og planlegger kjøp av enda flere. Classic Norway vil gå nasjonalt.

Ledende – Vår ambisjon er at Classic Norway skal bli den ledende kjeden innenfor vårt segment i Norge, sier arbeidende styreleder og eier Erik Berg.  Foto: Egil H. Torvik

Pluss +

– Med kjøpet av Strand Hotel Fevik tar vi nå skrittet inn på den nasjonale arena. Vi har endret vår ambisjon, som var å være stor i Møre og Romsdal – med tilliggende områder – og i Lofoten. Vår nye ambisjon er å bli den ledende kjeden innenfor vårt segment i Norge, sier arbeidende styreleder og eier Erik Berg i Classic Norway. Onsdag kunngjorde han kjøpet av Strand Hotel Fevik, som ligger mellom Grimstad og Arendal.