Får pris for kampen mot urett i arbeidslivet

– Runar Kjørsvik ble straffet for å ta jobben sin på alvor, sier Foreningen til fremme av sivilt mot.

Eventyret som tok slutt Som et Soria Moria-slott lyser Nyhamna-anlegget opp kveldshimmelen. Her i Kjørsvika i Fræna har Runar Kjørsvik tilbrakt utallige timer på kontoret med saka si. Det var også i dette området han ble snikfotografert i sjukemeldingsperioden, og bildene framlagt av AS Norske Shell. – Å få Zola-prisen er en stor ære. Jeg opplever det som en enorm seier på vegne av de ansatte jeg har kjempet for, sier Runar Kjørsvik.   Foto: Bjørn Brunvoll

Pluss +

– Da jeg så saka om oppsigelsen hans på Dagsrevyen, og sakene i Romsdals Budstikke, var det klart for meg at her kunne det være noe, sier styreleder i Zola-prisen Petter Mejlænder til Romsdals Budstikke.