KLEIVE: Det lyste blått for hele bluesklubben på Kleive, men folk fra bygd og by kjente sin besøkstid lille nyttårsaften.

Det ble en sprelsk slutt på gamleåret, og et virkelig energisk band fikk åpne «juleballet» for Fan It.

Revolt V fra Molde, 15-16-åringer som svinser inn på scena og drar til som om verken gråvær, tunge skyer eller et publikum på 4–5 ganger alderen skulle bety noe.

Og det gjorde det da heller ikke, for Revolt V omfavnet publikum, og publikum omfavnet dem!

Gjorde innspilling på Giske

Med kvikke, harmoniserte låter og med gags og moves på scena, struttende av energi freste Revolt V gjennom flere av sine nye låter, og de hadde vært ute i den lille, store verden i jula !

– Ja, dette er helt fantastisk! Julepresangen i år var innspilling på Ocean Records på Giske. Et helt eventyr, sier den oppglødde og energiske Ulrik Bolsønes.

Mens Amundsen Fremo forteller om den helt spesielle atmosfæren der ute i studio på den etter hvert så sagnomsuste musikkøya.

– Det er noe som virkelig gjør at vi får fram det som bor i oss. Det å ha så profesjonell og drivende god produsent gjør noe magisk med musikken. Og EP-en kommer i mars, sier «fyrverkerigjengen» fra Molde som har planene klare framover.

– Vi skal på Wembley

Mens trønderlegenden Åge Aleksandersen drømte om – og kom til – Royal Albert Hall, så sikter Ulrik og gutta langt høgere.

– Vi skal til Wembley! Vi ser nå hva vi får til, og vi vet vi har både samholdet, humøret og musikalske ideer, er de fem guttene samstemte om backstage.

Liv laga!

Lars Aarseth smiler lunt under barten mens folk fyller dansegolvet til boogi-woogie’n, swingrocken og bluesen som renner ned fra scena.

– Vi har vært gjennom et tungt år, og vi ser at ting hele tida er i forandring på musikkfronten. Men Fan It liker å være på banen, både for å gi folk gode musikkopplevelser, og for å gi artister arenaer med sin musikk, sier han. Og:

– Frode Aarsbog er en som skaper god stemning, og vi er utrolig glade for å være «faddere» for unge band som får bryne seg på et voksent publikum. Og nå ser vi at vi hadde godt med folk også tidlig på kvelden, både fra Molde, Kleive og innover. Så ja; vi er fornøyde og klubben går inn i 2017 med fornyet tro, avslutter leder for Fan It, Lars Aarseth.

Energi pluss julegave er lik Revolt V. Det unge bandet fra Molde presenterte låter fra sin helt ferske innspilling. Foto: Picasa Ole Foss
Drivende dansemusikk til Road Traveller / Frode Aarsbog. Foto: Ole Foss
Fan It-leder Lars Aarseth er glad for at folk stilte opp til romjulsblues. Foto: Picasa Ole Foss
Johnny Asphol er driftig lydmann, her med junior i opplæringsfasen. Foto: Picasa Ole Foss