– Er utrolig stolt av Bjørn Åge og familien

– Det var sterkt. Jeg hadde ei stille stund for meg sjøl etter å ha lest saka om Bjørn Åge. Det er helt forferdelig at også han skulle bli rammet av ALS. Og det er svært viktig at «djevelens sjukdom» får mer oppmerksomhet.

Rammet uvirkelig hardt Åsrunn Misund (66) i Måndalen er mor til ALS-sjuke Bjørn Åge (46). Hun mistet både sin mor og sin mann av samme sjukdom.  Foto: Eirik Heen

Pluss +

Det er Åsrunn Misund som uttaler dette. 66-åringen forteller om mange varmende tilbakemeldinger etter at sønnen Bjørn Åge fortalte sin hjerteskjærende ALS-historie til Romsdals Budstikkes lesere på lørdag. Saka har vært mye omtalt på sosiale medier i løpet av helga. Det har gjort inntrykk på svært mange å lese om tapre Bjørn Åge Misund og familien hans på Geilo.