Satser enda mer på skreddersydde trapper

Trappeprodusenten Melby på Eide etablerer like over nyttår en arena i Oslo sammen med kjøkken-produsenten Hamran og dørprodusenten Jømna. Eier Bjørn Melby regner med økt omsetning og arbeidsstokk ved fabrikken.

Satser på tretrenden: Eier og daglig leder Bjørn Melby ser store muligheter for skreddersydde trappeløsninger og satser nå på markedsføring og kundeoppfølging. Birgit Dyrhaug er ansatt som markedsansvarlig og får mye med det nye senteret i Oslo å gjøre.   Foto: Oddbjørn Harnes

Pluss +

Bedriftene er alle tradisjonsrike trevareprodusenter på sine felt og skal markedsføre seg under navnet Made by wood, som også blir navnet på visningssenteret. Senteret bygges i disse dager opp i en eldre, ærverdig teglsteinsbygning midt i et arkitekt- og designermiljø på Skøyen. Det får romslige lokaler med stor takhøgde.