Investeringen i reiselivet i Romsdal har så vidt begynt, sier konsernsjef Terje Hatlen-Stokke:

– Om tre år ventes en eksplosjon av turister

– Det er en voldsom sult blant folk for å komme ut og få opplevelser. Også i 2022 står norgesferien øverst på ønskelista. I 2025 spås det å komme en eksplosjon av turister til Norge. Romsdalen vil være et fyrtårn i satsingen vår, sier konsernsjef Terje Hatlen-Stokke. 

SER EI LYSENDE FRAMTID: Koronatida har vært som en berg- og dalbane for reiselivsnæringa. - Vi har både gitt gass og bremset samtidig. De gode tidene i reiselivet kommer tilbake og vil gjøre reiselivet til den største vekstnæringa i Norge, sier en optimistisk konsernsjef Terje Hatlen-Stokke i The Norwegian Travel Company.  Foto: Richard Nergaard

Næringsliv

MOLDE/RAUMA: - Reiselivet er vekstnæring nummer én i Norge. Det vil også Romsdal og resten av fylket få nyte godt av, sier konsernsjefen i The Norwegian Travel Company, Terje Hatlen-Stokke.