Lurer du på hva du får til jul? Dette selger butikkene i Molde mest av

Årets julehandel oppleves som mindre travel enn før, og kundene er bevisste på hva de handler. Dette er status på handelen rett før jul.

ULL SELGER GODT FØR JUL: Hos Husfliden forteller Kathrine Wolff at det er ull som selger mest, og kundene er opptatte av norske produkter og kvalitet. Her har hun på seg hals fra Kaap, et lokalt merke fra Tomrefjord i norsk ull fra Rauma ull og genser fra Rauma collection. Hun holder også en blå vardegenser fra Rauma ull - som folk kjøper i gave under årets julehandel.   Foto: Kjell Langmyren

Næringsliv

Handelsorganisasjonen Virke anslår at vi bruker omtrent 12.000 kroner hver på årets julehandel. Det er litt mindre enn fjorårets julehandel, men likevel høyere enn normalåret 2019. Virke anslår også at netthandelen øker noe mer i år.