Europamestrene fra Marival på Innovasjonsfestivalen

– Det er trist å gi slipp på det

Ungdomsbedrifta Marival ble europamestere med sin idé og fortalte om vegen dit på Innovasjonsfestivalen. Men nå kan det være slutt.

Spente: Snart klare til dyst torsdag morgen. Fra høyre: Markus Egge Sandvik (Eide), Karoline Clausen-Bekken (Molde), Maria Smørholm (Vevang) og Ane Dyrnes (Eide) før det braker løs med presentasjon. Lena Hanssen (Tomrefjorden) var også med i bedrifta forrige skoleår, men går nå annen studieretning.   Foto: Ragnhild Bakke

Næringsliv

Det har vært nerver på bussen fra Molde til Innovasjonsfestivalen på Åndalsnes. De fire elevene fra 3. klasse på linja «Innovasjon og ledelse» er på tur. Det samme er andre er en gjeng med andreklassinger fra samme linje som sjøl skal i gang med å lage sine ungdomsbedrifter.