Romsdalsbanken vil si opp kundeforholdet med Eirawater: – Har aldri opplevd lignende

Eierne av Eirawater vil ha dialog – banken vil avslutte kundeforholdet.

VIL BEHOLDE BANKEN: Administrerende direktør i Eirawater, Steven Gordon Cozens (t.v.) og administrerende direktør i Eirawaters største eier, Eden Global Investments Limited, Abdullah Al Othman, ber det norske rettsvesenet om hjelp til å få beholde kundeforholdet i Romsdalsbanken. I bakgrunnen nestleder i styret i Eirawater, Olbjørn Kvernberg.  Foto: Øystein Bjerkeland

Næringsliv

Torsdag startet de muntlige forhandlingene i Møre og Romsdal tingrett avdeling Molde. For uenigheten mellom partene er såpass stor og alvorlig at Eirawater ikke ser noen annen mulighet enn å få rettens hjelp. Det kan i verste fall ende med konkurs, tap av arbeidsplasser og enorme verdier.