De fikk Hellstrøms smaksløker til å gå bananas

TV-kjent signaturrett: Denne fantastiske klippfiskresten, inspirert av bestemor fra Hjelset, fikk smaksløkene til selveste Eivind Hellstrøm til å løpe løpsk. Truls Svendsen sine likeså. Stig Roar Strømsvåg (t.h.) og Michal Madsen er med rette stolt av signaturretten sin, laget på gran reserva klippfisk fra Dybvik.   Foto: EIRIK HEEN

Næringsliv

Truls à la Hellstrøm er et velsmakende og matnyttig underholdningsprogram som hundretusener ser på hver uke nå i høst. En slager som får seerne både til å le og til å bli sultne. I forrige uke var programmet viet klippfiskbyen Ålesund. Hellstrøm og Svendsen besøkte Restauranthuset Apotekergata No.5, der kjøkkensjef og daglig leder Stig Roar Strømsvåg har hovedrollen. 34-åringen fra Straumsneset, med røtter i Molde og Eidsvåg, imponerte stort med restaurantens store slager, klippfisk gran reserva fra Dybvik. Med saltbakt sjalottlauk, tomatmarmelade, potet- og ramsløkskum, oliven og nduja.