Lokal bedrift investerer flere titalls millioner i nye roboter – Bendik (20) og Petter (28) blir sentrale i det som skal gi flere jobb

Selv om den lokale glassmester-bedriften investerer tungt i roboter og nytt utstyr, lover daglig leder at de vil ha behov for flere folk i framtidas produksjon.

FRAMTIDA: Bendik (20) og Petter Rakvåg (28) representerer framtida til bedrifta, der de styrer robotene i produksjonshallen på Hjelset. De skal blant annet ha deler av ansvaret for den teknologiske satsinga i Rakvåg glass. Foto: Joachim Constantin Høyer 

Næringsliv

– Det er få som vet at vi holder på her ute, men spør du meg så har vi den råeste glassfabrikken i Skandinavia, sier daglig leder Roy Rakvåg i Rakvåg glass (OM Rakvåg AS), i det han tar imot Romsdals Budstikke i produksjonslokalene sine på Hjelset.