– Folk har savnet en klesbutikk på Eide

Linda Dyrhaug (49) har drevet Eide gardin og utstyr AS i 15 år. Nå har hun stort flyttesalg, for butikklokalene skal bli nytt folkebibliotek. Sjøl fortsetter hun vegg i vegg – og utvider repertoaret med klesbutikk.

Gule plakater og bare smil: Linda Dyrhaug (til høyre) håper på å selge «tom butikken» på noen få uker, så hun kan flytte inn i nabolokalene, som hun sjøl eier. For her skal det bli bibliotek! Her er Linda i munter passiar med kunde Kristin Nekstad fra Averøy.   Foto: Eirik Heen

Næringsliv

Det er en sprudlende butikkdriver vi møter i de 260 kvadratmeter store lokalene til Interiørhuset 1 – Eide gardin og utstyr. Det er gule plakater overalt, her er det store avslag. Linda markerer at det er en ny æra på gang, for konseptet hennes skal endres og Eide skal endelig få en klesbutikk igjen.