Reknes-planene skapte hodebry for politikerene – dette sentrale spørsmålet kunne ingen svare sikkert på

- Her må det ha skjedd noe som er ganske avvikende fra den intensjonsavtalen formannskapet først inngikk i 2019, sa arbeiderpartiets Frank Sæther, som ville avvise intensjonsavtalen om et nytt kompetansesenter på Reknes.

Slik kan det bli: Fylkeskommunen har fått laget denne mulighetsstudien av området vest for fylkeshuset, sett fra sørøst. Byggene til høyre og nederst i bildet er Alexandra Hotell og Molde Brygge.  Foto: BBW Arkitekter

Næringsliv

Formannskapspolitikerne skulle ta stilling til en intensjonsavtale om nytt kompetansesenter på Reknes tirsdag kveld. I forkant av formannskapsmøtet har nemlig de nye Reknes-planene fått kritikk av Molde Utvikling AS og Angvik Eiendoms Stig Olav Jacobsen.