Den oppsagte lederen forteller sin versjon: – Har vært ekstremt krevende

Hun ble oppsagt fra lederjobben i Hustadvika kommune etter å ha tatt utskrift av en privat chat hvor hun ble omtalt negativt. Her forteller hun sin versjon av den betente saken.

En ansatt på rådhuset i Elnesvågen fant utskrift av en privat chat på kopimaskinen. Det førte til at en leder i kommunen ble sagt opp.   Foto: Vidar Myklebust

Næringsliv

– Jeg er oppsagt fra min stilling fordi jeg har lest og skrevet ut en digital samtale mellom to ansatte i kommunen, som en av dem hadde latt stå åpent på min jobb-pc. Samtalen handlet blant annet om meg som leder, og jeg var tillagt negative og til dels krenkende beskrivelser. Jeg ble opprørt og rystet av det jeg leste, derfor tok jeg utskrift av samtalen, forteller kvinnen til Romsdals Budstikke.