Ble imponert over Nofence i Batnfjord:

– Nesten for godt til å være sant

– Nofence utvikler verdensledende teknologi i bygde-Norge. Det er jo helt fantastisk. Nesten for godt til å være sant, uttrykte en imponert distrikts- og digitalminister Linda Hofstad Helleland (H) under tirsdagens besøk ved Nofence i Batnfjord.

MINISTERBESØK I GJEMNES: Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland fikk se hvordan Nofence virker i praksis. Her på besøk hos Nofence-ansatt Bente Solenes som har hatt det digitale gjerdesystemet i bruk i et par år.   Foto: Sigmund Tjelle

Næringsliv

Tidligere styreleder, for tiden daglig leder i Nofence, Olbjørn Kvernberg, teknologidirektør og gründer Oscar Hovde Berntsen tok sammen med produktsjef Magnus Gabrielsen godt imot distrikts- og digitalministeren under besøket hos bedriften som ekspanderer i rekordfart.