Fundament på teknisk sentral i september

Signerte kontrakt på 800 millioner kroner

– Gratulerer med dagen, sa toppsjef Øyvind Bakke i helseforetaket. – Takk for tilliten, vi ser fram til å begynne arbeidet, sa toppsjef Jan Jahren i Hent AS. Så signerte de byggekontrakt for fellessjukehuset på over 800 millioner kroner.

FEIRET: Toppsjefene Øyvind Bakke i Helse Møre og Romsdal og Jan Jahren i Hent AS feirer med bløtkake etter å ha signert kontrakten på bygging av fellessjukehuset på Hjelset.   Foto: BJØRN BRUNVOLL

Til tross for at Molde er erkefiende på fotballbanen – vi liker å være her og var aldri i tvil at vi ville være med på dette prosjektet. 

Jan Jahren, adm. dir. i Hent AS
Næringsliv

Dagen før statsministeren la ned grunnsteinen på Hjelset ble det klart at Hent AS ble innstilt som entreprenør for å bygge fellessjukehuset på Hjelset. Venteperioden som gir konkurrenter mulighet til å klage, gikk ut mandag, og onsdag kl. 13 møttes partene for å signere kontrakten på Scandic Alexandra Hotell i Molde.