70 næringslivsledere på Sunnmøre krever at eksportveger prioriteres først

– Vi har sovet i mange år her på Sunnmøre og stolt på at politikerne skulle ordne opp for oss. Det har ikke skjedd, og nå har vi våkna. Og det er ikke for seint, sier transportnestor Per Waagan til Sunnmørsposten.

Opprop: Et knippe initiativtakere til oppropet og næringslivsfolk som har skrevet under samla på Dronning Sonjas plass. Foran f.v. Thorbjørn Fylling, Odd Østen Hurlen, Irene Årsnes, Per Waagan, Knut Flakk og Hans-Peter Kaaresen. Bak f.v Hans Kjetil Knutsen, Arne Almås, Eldar Eilertsen, Birger Flem og Ivar Østrem.  Foto: STAALE WATTØ

Næringsliv

Etter Waagans mening har ikke samferdselssektoren på Sunnmøre fått den oppmerksomheten og de bevilgningene som har vært nødvendig på mange år. Nå har både han og 69 andre næringslivsledere på Sunnmøre kommet på banen, skriver Sunnmørsposten.