Åpner nytt utested samme helga som skjenkingen utvides – 46-åringen får en helt sentral rolle

Med utvidet skjenking og frafallet av spiseplikten, ligger alt til rette for en god oppstartshelg for Moldes nyeste utested.

SENTRAL ROLLE: Kokk og sommelier Bjørn Cameron Alexander blir det nye utestedets sitt ansikt i møte med kundene. Nå gleder han seg til åpning fredag. Foto: Joachim Constantin Høyer 

NYE ARBEIDSFORHOLD: Nå kan utestedene i Molde holde skjenkingen åpen til midnatt. Det er heller ikke spiseplikt lenger. Det er Jan Erik Nyland og Bjørn Cameron Alexander godt fornøyde med. Foto: Joachim Constantin Høyer 

Næringsliv

Allerede fredag åpner dørene til vinbaren. Omtrent samtidig som at det har blitt lempet noe på restriksjonene som har gjort det utfordrende for bransjen, så åpner Jan Erik Nyland et nytt utested. Der har Bjørn Cameron Alexander fått en helt sentral rolle.