Næringa ber politikerne love rask utbedring av E136: – Sjåførene trenger en trygg veg

–  Dette er den viktigste vegstrekninga i fylket det haster å få orden på. Vegen er smal og for usikker når vi ser den store trafikkmengden som kjører Romsdalen hver dag. Sjåførene våre trenger trygg veg, sier fylkesleder Finn-André Fredvig-Erichsen i Lastebileierforbundet.

HAR GÅTT 20 ÅR: - Det har gått 20 år uten at det har skjedd utbedringer av betydning på E136 gjennom Romsdalen. Vi vil ha en sikrere veg for alle trafikantene. Det må skje raskt, sier fylkesleder Fred-André Fredvig Erichsen i Lastebileierforbundet før konvoien startet på Åndalsnes søndag. FOTO: RICHARD NERGAARD 

Næringsliv

RAUMA: Søndag ettermiddag samlet lastebiler, varebiler, busser og personbiler i stort antall seg på Åndalsnes for å kjøre i konvoi langs E136 gjennom Romsdalen til Bjorli.