Camilla ga bånn gass – bokstavelig talt – da koronaen truet butikken

– Nå blir det svart, tenkte Millas-gründer Camilla Beinset (41) da Norge stengte ned. Men i stedet fant hun løsninger som ga omsetningsøkning og overskudd i koronaåret.

Koronavekst: Gründer Camilla Beinset har drevet Millas på Bølgen i snart tre år. Hun kastet seg i bilen og over sosiale medier da koronaen stengte ned landet for et år siden. Det ga resultater for butikken, som hovedsakelig selger barneklær.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Næringsliv

Da koronaen sneik seg over landegrensene i fjor og begynte å romstere rundt i landet, innførte myndighetene de mest inngripende tiltakene i fredstid. Norge stengte ned. På Bølgen kjøpesenter i Elnesvågen styrte Camilla Beinset mot toårsdagen for barnebutikken Millas da det gikk opp for henne at dette kunne bli skummelt.