– Utrolig artig å berge Hollywood-innspillinga. Lille Hydroscand i Molde, liksom

Avdelingsleder Terje Hol er spesielt stolt over to ting: at Hydroscand på Hjelset «berga» Mission Impossible-innspillinga og at butikken dobla omsetninga fra første til andre driftsår.

I VEKST: Hydroscand på Hjelset åpnet for to år siden. Avdelingsleder Terje Hol forteller at omsetningen doblet seg fra første til andre driftsår. På seinsommeren i fjor fikk butikken et helt spesielt oppdrag, da de solgte slanger, koplinger og verktøy til Mission Impossible-innspillingen, som sleit med aggregatene på filmsettet.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Næringsliv

På seinsommeren i fjor var det Mission Impossible-feber i Romsdal, da Tom Cruise var på besøk i distriktet for å spille inn den sjuende filmen i den populære serien. Men underveis skal filmcrewet ha møtt på en skikkelig aggregatknipe, som Terje Hol, avdelingsleder ved Hydroscand Hjelset, hjalp dem ut av.