Oppfylte verksteddrømmen

– Stolt av junior som har fått til dette!

I april 2018 etablerte Marius Flemmen (29) Skåla Auto AS, i lokalene der faren Oddbjørn (58) i en årrekke har mekket bil og rettet ut bulker. Omsetningen har skutt i været. Senior er stolt over alt sønnen har fått til.

STOLT PAPPA: Marius Øverlien (29) har etablert eget verksted i lokalene der faren Oddbjørn (58) har holdt på med reparasjoner og karosseri i 16 år. Han er stolt over det sønnen har fått til med Skåla Auto AS.  Foto: Eirik Heen

Næringsliv

Helt nede ved idylliske Hovdenakkvågen ligger Skåla Auto, ei lita bedrift med en veldig god utvikling etter kun knappe to års drift. Her er det Marius Flemmen som er sjefen. Med seg på laget har han mekaniker Tore Berg og lærling Hans Kristian Beøy fra Gossen. Faren til sjefen, Oddbjørn Øverlien, har i over 16 år holdt seg i full vigør i dette autofile bygget, som er nabo til huset han bor i. Oddbjørn drev enkeltpersonforetaket Øverlien vedlikeholdservice, men så tok livet en uventet dreining i 2019.