Fra en renovert garasje ønsker Grethe å hjelpe folk: – Jeg er kanskje litt motstrøms

Fra en renovert garasje med utrolig utsikt, vil Grethe Aarstein tilby timer med rolig innsikt.

Eget kurssted: Grethe Aarstein og samboeren Hans Kristian kjøpte småbruket i idylliske Gjerdsetbygda i 2006. Den beste måten å utnytte den gamle garasjen på for henne, var å gjøre om til et behandlingshus, som nå nylig sto ferdig. Her vil hun blant annet holde kurs i mindfulness (tilstedeværelse). 

Næringsliv

Det kan knapt sees fra fylkesvegen, småbruket Utigard, som Grethe Aarstein og samboeren Hans Kristian kjøpte i 2006. Beliggende litt opp ei høyden i Gjerdsetbygda er det ikke rart paret, som begge noen år tidligere var innflyttere til Rauma, falt for utsikta. Da de på visninga ved et falleferdig hus, snudde seg og så utover Gjerdsetvatnet og mektige, måndalske fjelltopper borte i horisonten, var de ikke tvil om at de bare måtte ha det.