Sparebanken Møre med over 500 millioner i overskudd i koronaåret:

– Vi har fått testet egenskaper som vi vet vil bli viktige også i tiden som kommer

Fredag presenterte Sparebanken Møre sitt foreløpige årsregnskap for 2020, og tallene viser et årsresultat etter skatt på 567 millioner, mot 711 millioner i 2019. Differansen er 144 millioner.

Fornøyd:Trond Lars Nydal er godt fornøyd med hvordan Sparebanken Møre presterte i 2020. FOTO: STAALE WATTØ 

Næringsliv

SMP: – 2020 har vært et år som føyer seg inn i historiebøkene, både fra et samfunnsperspektiv, men også for banken. Vi har fått testet egenskaper som vi vet vil bli viktige også i tiden som kommer, og jeg er svært fornøyd med at vi gjennom hele perioden har holdt stø kurs gjennom god bankdrift, høyt aktivitetsnivå – og ikke minst tilpasningsdyktige ansatte som har lagt ned en betydelig innsats for kundene våre, sier admministrerende direktør Trond Lars Nydal i Sparebanken Møre i ei pressemelding.