Talgø MøreTre AS: – En annen produksjonsprosess

– Problemstillingen som nå har blitt kjent er slik vi ser det lik for alle overflatebehandla kledninger som ikke har vært gjenstand for testing, skriver Talgø MøreTre AS i en pressemelding.

SKAL TESTE: – Talgø MøreTre AS har levert royal-produkter i snart 40 år, og har på nåværende tidspunkt ingen testresultater eller erfaringer som tilsier at våre produkter ikke tilfredsstiller kravene, sier Bjørn Harald Hauglann i en pressemelding. Fra venstre: Styreleder Terje Talgø og salg- og markedssjef Bjørn Harald Hauglann (i midten), sammen med Audun Moen Skei i Talgø Invest. Bildet ble tatt i sammenheng med oppkjøpet av en Eide-bedrift i desember. Arkivfoto: Joachim Constantin Høyer 

Næringsliv

Romsdals Budstikke har over flere dager forsøkt å få en kommentar fra Talgø MøreTre AS i forbindelse med vår omtale av nedklassifiseringen av royalbehandlet treverk. Nå advarer nemlig boligbyggebransjen mot å benytte seg av behandlingsmåten når det skal bygges bolig, fordi de ikke lenger oppfyller brannkrav.