Forretningsfører for sameie reagerer på salgsmetoder

– Gjensidige med skremsler og trusler

Ole Bjørn Rødseth, som er forretningsfører for sameiet Statsråd Astrups gate 2 i Molde., reagerer sterkt på salgsmetodene Gjensidige bruker, som han oppfatter som truende.

Ufine salgsmetoder: Ole Bjørn Rødseth reagerer på det han betegner som ufine salgsmetoder fra Gjensidige. Her foran sameiet i Astrups gate 2.   Foto: Bjørn Brunvoll

Næringsliv

– Jeg ble mandag 4. januar oppringt av en selger i Gjensidige som brukte trusler og skremsler som ikke er reelle. Selgeren ga beskjed om at sameiet jeg er forretningsfører for, ville stå uten branndekning om jeg ikke foretok meg noe samme dag. Jeg fikk kniven på strupen og ble utsatt for et utilbørlig press. Dette er ufine salgsmetoder og høgst uakseptabelt, sier Ole Bjørn Rødseth.