Koronautbrudd like før jul: – Det verste vi kunne tenke oss

Britt Janne Tennøy håper ikke koronautbruddet vil prege julehandelen for mye, nå skal kjøpesenteret bli «strammere i maska» for å gjøre handlingen tryggere.

MØTTE HANDELEN: Ordføreren og resten av kommuneledelsen møtte fredag ettermiddag representanter fra handelsstanden i Molde. På bildet: Assisterende kommunedirektør Britt Rakvåg Roald og kommuneoverlege Cato Innerdal, Britt Janne Tennøy, Torgeir Dahl, Arne Sverre Dahl snakker med næringslivet i Molde.   Foto: Bjørn Brunvoll

Næringsliv

Kommuneledelsen gikk i ettermiddag i møter med handelsstanden for å diskutere mulige tiltak rettet mot varehandelen i kommunen, med bakgrunn i det ferske smitteutbruddet. Over 23 mennesker har fått påvist koronaviruset i Molde kommune det siste døgnet og kommunen uttrykker at de frykter at situasjonen kan komme ut av kontroll.