– Omsetningen blir lavere enn budsjett. Vi vil egentlig ikke vite hvor mye penger det er snakk om

Fra kontoret i Tomrefjord har Daniel Sundet ansvaret for rundt 240 ansatte på 22 ulike lokasjoner fra Måløy i sør til Rørvik i nord. 2020 ble et annerledes år for den daglige lederen.

Daniel Sundet (i midten) er daglig leder for MCP AS i Tomrefjord. Som følge av koronapandemien måtte 70 prosent av de ansatte permitteres, men Sundet ser lyst på framtida. I bakgrunnen er arbeidet i full gang med å bygge nye kontorlokaler til firmaet på Trohaugen. John Arve Sundet (t.v.) startet bedriften i 2009 og Øystein Krogset er produksjonsleder.  Foto: Knut Lillebakk

Næringsliv

Daniel Sundet (27) er daglig leder for Maritime Construction Partner (MCP) i Vestnes kommune. Da koronapandemien kom for fullt til Norge i mars, måtte han – som mange andre – permittere mange av sine ansatte.