Aukra-båt får nasjonal pris: – De tenker nytt, hele tiden med høy kvalitet i fokus

Sjarken «Ragnhild Kristine» med tvillingbrødrene Torstein og Øystein Orten i spissen, er vinnerne av «Årets kvalitetsfisker 2020».

EN MODERNE FABRIKK: Der andre fartøy har lasterom, er det en moderne fabrikk for kvalitetsbehandling av fisk i 15 meter lange «Ragnhild Kristine». Rederne og mannskapet får skryt: – De tenker nytt, hele tiden med høy kvalitet i fokus, sier markedssjef i Norges Råfisklag, Synne Guldbrandsen.  Foto: Oddbjørn Harnes

Næringsliv

Det er Norges Råfisklag som står bak den nasjonale prisen. I år er det den 17. gangen hedersprisen deles ut. «Den går til fiskere som gjør en ekstraordinær jobb for å levere produkter av utmerket kvalitet, og som er et forbilde og en inspirasjon for andre i villfisknæringen», heter det fra Råfisklaget.