«Drømmer» er tema i siste episode av sesong 1 av I-laget. Programledere Hanne Fleischer og Rune Hoel har invitert Ulrik Bolsønes i studio. Han er vokalist i Molde-bandet Revolt, og har både store ambisjoner og drømmer.

Han forteller at han drømmer om veldig mye, men at det ikke er så spesifikt.

– Jeg pleier å si at jeg har to personligheter som trenger hverandre. De drømmer om forskjellige ting. Den ene på personlig nivå, der jeg interesserer meg for. Den andre er musikalsk. Den ble født da jeg var 15 år og begynte å spille i band med bestekompisene mine. Jeg drømmer om å lykkes med musikk og spille for folk hver dag. Gjerne store folkemengder som synger tekstene dine tilbake til deg, sier han i podkasten.

Hanne sender et lite stikk til programleder-makker, Rune, som tydeligvis har sovet under en stein i ti år, og ikke hørt om Revolt.

– Beklager! Men jeg har oppdaget dere nå da, svarer Rune.

Ulrik forteller at man må være litt «gæren» for å ha store ambisjoner og drømmer.

– I Revolt er vi flinke til å gire hverandre på ideer, sjøl om det ofte er helt usannsynlig. Det er ei drivkraft man trenger for å holde sammen sjøl om vi bor i forskjellige byer, sier han.

Revolt vant Musikkprisen i 2017, og da fikk de blant annet spille inn debutalbum i Ocean Sound Recordings på Giske. Han forteller at det gikk bittelitt til hodet på dem.

– Vi synes debutalbumet var så bra at vi sa at det var Norges beste gjennom tidene. Det står på Rbnett fortsatt. Det var da fole hvor høyt vi skulle gå ut, men vi sto for det da. Og jeg skal ikke gjemme meg bak det sitatet der nå heller. Men man må være litt sjuk i hodet for å få til slike kule ting, og for å skrike ut at du har laget det beste debutalbumet i Norges-historien, sier han.

Ulrik forteller også om spennende konsert-opplevelser i utlandet som gikk i vasken, og om andre opp- og nedturer i bandlivet.

Du kan spille av podkasten øverst i vinduet i denne saken, eller høre den andre steder du lytter til podkast.