Det er i en nye episode av podkasten Hør på henne at Marianne Solbraa Mittet avslører at hun flere ganger har kjøpt hus, rekkehus og leiligheter usett, for så å pusse opp og selge igjen. Opp gjennom årene har det blitt en hobby hun tjener penger på.

Det er imidlertid én ting hun er nøye med å sjekke før hun kjøper, forteller hun i episoden.

Hør episoden her:

Videre forteller Marianne, som er aktuell som Kjolesnekker’n i en ny tv-serie, om hvordan hun har hatt snekring og oppussing som hobby i mange år.

Hun svarte imidlertid nei første gang Iris Sylte i Playgarden og Hilde Nerland i Tindefilm – begge fra Molde – spurte om hun ville være med en tv-serie.

Hva som fikk henne til å skifte mening, hører du i episoden.

Sinnasnekker og kjolesnekker: Marianne får besøk av «Sinnasnekker’n» Otto Robsahm i tv-serien. Der lærer hun ham faktisk et par triks, forteller hun. Foto: Tindefilm

Der forteller Marianne at alt hun kan, har hun lært seg selv. Og at hun er spent på reaksjonene når hun går i gang med å pusse opp et hus fra 1907 med et kamera-team på slep.

– Alt er lagt på bordet for netttrollene. Jeg er kvinne, 50 år og uutdanna innen dette fagfeltet. Derfor må jeg omgås de som heier på meg, og prøve å stenge det andre ute. Og tenke på at jeg gjør dette for å inspirere andre. Og for å vise at skal man bli god i noe, må tørre å prøve, sier hun.

Tv-serien «Kjolesnekker’n» kommer i seks episoder og har premiere på Altibox onsdag 29. mars.