Tre siktet for promillekjøring

Tre menn pågrepet for promillekjøring i Molde og Fræna natt til søndag.

Kjørte av vegen En mann i slutten av tenåra er mistenkt for promillekjøring etter en utførkjøring ved Julsundet natt til søndag.  Foto: Leserbilde

Nyheter

I løpet av natt til søndag har politiet i Molde og Fræna pågrepet tre personer etter tre forskjellige tilfeller av det de mistenker er promillekjøring.

Like før kl. 00.50 ble en bil stanset i Molde sentrum og føreren av bilen, en mann i 60-åra, ble pågrepet av politiet. Han vil bli anmeldt for promillekjøring, opplyser operasjonsleder Thorry Aakenes i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Rbnett søndag morgen.

Omtrent en time senere fikk politiet melding om mulig promillekjøring etter at en bil hadde kjørt i grøfta ved Julsundet i Molde. Sjåføren var alene i bilen og slapp fra utforkjøringen uten skader, men mannen i slutten av tenåra blir anmeldt for promillekjøring.

Det siste tilfellet fant sted ved Langvatnet utenfor Elnesvågen klokken 03.25. En bil hadde også her kjørt av vegen og sjåføren, en mann i 40-åra, er mistenkt for promillekjøring. Mannen ble kjørt til sjukehuset etter at han klaget over smerter i brystet, men mannen skal ifølge politiet ha sluppet fra ulykken uten store skader.