MIFO blir partner med Stanley Security

- Gir innpass hos flere og større kunder.

Torsdag 21. mars inngikkMifo partnerskap med Stanley Security. 2 rekke f.v. Odd Ivar Moen, daglig leder Mifo, Wenche Fjørtoft, avd.sjef Stanley Møre og Romsdal, Kay Arne Westad, Stefan Taylor og Ole Kristian Settem. 1 rekke f.v. Jan Asbjørn Gaupseth, IKT leder Mifo, Gunnhild Ramstad og Tore Bjerkeset. Foto: privat  

Stanley Security
  • Stanley Security er leverandør av tekniske IT-baserte sikkerhetsløsninger og tjenester for bedriftsmarkedet, med en omsetning på rundt 18,6 milliarder kroner på verdensbasis.
  • Selskapet hadde en omsetning i Norge på 468 millioner kroner i 2013, med over 10.000 næringslivskunder.
  • Hovedkontoret ligger i Oslo, og er for øvrig representert i samtlige fylker med totalt 320 heltidsansatte i Norge.
  • Stanley Security, eid av Stanley Black & Decker, er et av verdens 500 største selskaper.
Nyheter

Elektroentreprenøren MIFO inngikk forrige torsdag en partneravtale med Stanley Security. Stanley Security er en internasjonal aktør som leverer sikkerhetsløsninger til bedriftsmarkedet.

Hva får MIFO ut av partnerskapet?

- Stanley Security er en kunde vi har hatt en del samarbeid med de siste årene. Vi har tatt på oss installasjonsarbeidet for deres løsninger. Med dette samarbeidet får vi flere oppdrag innen insallasjon av innbruddsalarmer, adgangskontroller og overvåkningsutstyr. Det kan dreie seg om 2000 timer i året, noe som er mye i denne sammenheng. Dette passer godt inn i strategien vår, sier daglig leder i Mifo Odd Ivar Moen.

-Tilgang til større kunder

Moen mener partnerskapet er en fjør i hatten for Mifo. Selv om Mifo har jobbet med denne typen installasjon fra før vil de nå få økt kompetansen ytterligere. I tillegg gir parterskapet tilgang til nye kunder.

- Stanley har blant annet flere kommuner, aktører i banknæringen og enheter i Forsvaret og Staten på sin kundeliste, sier Moen.

Kan samrbeide med andre

De to bedriftene vil profilere seg sammen.

- Samtidig kan vi ta på oss å levere annet utstyr enn det det Stanley Security tilbyr. Vi er ikke tvunget til å levere deres proudkt og vi kan bruke andre samarbeidspartnere, sier Moen.

Høy kompetanse

Stanley Security skriver i en pressemelding at høy kompetanse og nærhet til kundene har vært sentralt for valget av Mifo som partner.

-  I prosessen med å søke etter profesjonelle samarbeidspartnere for Stanley Security, falt valget på MIFO. I kombinasjon med bred lokal tilstedeværelse, bruk av lokal arbeidskraft, har MIFO´s ansatte en generell høy faglig kompetanse på svakstrømsinstallasjoner, herunder også sikkerhet. Dette i kombinasjon med høy faglig kompetanse på sikkerhetsfaget i Stanley Security, sikrer vi at kunden får rett løsning til rett pris og kvalitet. Vi gleder oss til å se hva vi kan få til i fellesskap, sier avdelingsleder for Stanley Security i Ålesund, Wenche Fjørtoft.