Her er Plant i Molde

Med seg i ryggsekken har rockelegenden strålende anmeldelser.
Nyheter

Årets desidert største festivalnavn har landet i Molde. Robert Plant tok sine første skritt i byen omtrent klokken 15.30 onsdag ettermiddag, etter å ha ankommet Årø i en chartret jet fra Sun Air. Lufthavnsjef John Offenberg tok imot rockelegenden på flyplassen.

- Har det fortsatt

Torsdag skal Robert Plant og band spille på Romsdalsmuseet under navnet «The Sensational Space Shifters». Konserten er, ifølge anmelderne som har fulgt ham på vegen til Molde, vel verdt å få med seg.

I går spilte den tidligere Led Zeppelin vokalisten i Stockholm og leverte varene, om en skal tro anmelderen til Svenska Dagbladet:

- Robert Plant utgjør et levende bevis for at også hardrock-helter kan eldres med verdighet, skriver avisen.

- Stemmen er fortsatt den samme, skriver Swindon Advertiser om en konsert i England 10. juli.


Profil

Plant: Gudbenådet frontfigur og vokalist

16. juli kan du oppleve ham på Romsdalsmuseet.


Det nærmeste man kommer

Plant har hatt en mer enn 30 år lang solokarriere etter oppløsningen av Led Zeppelin på starten av 80-tallet. Artisten har imidlertid ikke noe imot å spille noen låter fra gamledager. For fansen som aldri fikk se bandet er de siste konsertene til Plant trolig det nærmeste man kommer.

Her har Plant nemlig spilt en rekke låter fra Zeppelin-katalogen, gjerne med en ny vri, blandet sammen eller i sin helhet. Konsertklassikeren "Trampled Under Foot" og en stor smakebit av "Black Dog" er blant det som har blitt servert et mer enn fornøyd publikum, om en skal tro anmelderne.

- Om noen ble skuffet av opptreden til Robert Plant i vakre Westonbirt Arboretum, vet jeg ikke hva de kan ha forventet, skriver britiske Stroudlifes anmelder om konserten der for noen dager siden.

- Har ikke tapt seg

I England fikk man også høre en fin blanding av "Whole Lotta Love" og Muddy Waters-låta "You Need Love", som inspirerte signaturlåta.

- Selv om Plant ikke er den unge mannen han var da Led Zeppelin slo igjennom, har ikke hans ikoniske skrikende stemme tapt seg og han har den samme tilstedeværelsen på scena, skriver Wilts and Gloucestershire Standard.