Politiet etterlyser sjuåringen med navn og bilde

Les pressemeldingen her.

Gutten heter Gabrielius Bumbulis, og er 7,5 år gammel. Han er født i Litauen og har europeisk utseende. Gutten er ca. 130 cm høy, slank, har kort mellombrunt hår, brune øyne og snakker nordmørsdialekt.  Foto: Privat

Nyheter

Kl. 00.22 natt til tirsdag sendte politiet en pressemelding om sjuåringen som forsvant fra Molde bowling mandag ettermiddag. Pressemeldingen lyder slik:

Politiet i Nordmøre og Romsdal fikk kl. 16.28 melding om at en 7 år gammel gutt var savnet i forbindelse med et besøk i Bowlinghallen i Molde. Politiet satte umiddelbart i gang søk etter gutten. Søket har pågått med store mannskapsstyrker i hele kveld, og vil fortsette så lenge politiet finner det hensiktsmessig.

Politiet holder alle muligheter åpne, og utelukker heller ikke at gutten kan være ført fort fra stedet mot sin vilje. Det er derfor iverksatt en etterforskning for å frambringe opplysninger om hvor gutten kan befinne seg.


Har slått alarm i flere land

Politiet frykter gutt kan være kidnappet i Molde.

Gutten heter Gabrielius Bumbulis, og er 7,5 år gammel (se bilde). Han er født i Litauen og har europeisk utseende. Gutten er ca. 130 cm høy, slank, har kort mellombrunt hår, brune øyne og snakker nordmørsdialekt.

Da han forsvant hadde han på seg en blå collegejakke med glidelås, og med supermannlogo i front. Han hadde blå joggebukse med litt hvit skrift og et grønt merke på høyre lår, svarte sokker og blå, rød og hvite bowlingsko.

Andre politidistrikt er varslet, og det er iverksatt både nasjonal og internasjonal etterlysning. Politiet i Nordmøre og Romsdal har bedt om bistand fra Kripos i forbindelse med etterforskningen.

Politiet ønsker tips fra publikum på tlf. nr. 02800.