Skal bruke jula til familie og trening

Daniel Berg Hestad er likevel mindre fokusert på fotballen enn ellers i jula.

Ikke helt ferie Mr. MFK trener også i jula, om enn på litt andre premisser enn ellers.  Foto: Svein Ove Ekornesvaag / NTB scanpix

Nyheter

I et intervju med 1FM forteller MFK-profilen at han fortsatt gleder seg til jula, selv om det er på en annen måte i dag enn før. Han synes jula er ei fin høytid – spesielt for familien.

– Ja, selvfølgelig. Jeg har tre unger som gleder seg veldig mye. Jeg husker selv da jeg var liten, hvor kjekt og spennende det var, sier Berg Hestad som synes det er artig å se hvordan de små er i fyr og flamme.

Familien først

I intervjuet forteller han blant annet at de henter juletreet på familiestedet på Hestad og at han spiser både pinnekjøtt og svineribbe. 39-åringen sier det uansett ikke er aktuelt å ta seg fri fra treningen, selv om det i jula blir litt annerledes enn vanlig.

– Kanskje det blir litt trening sammen med ungene og litt på tredemølle. Jeg må holde det i gang. Særlig i min alder er det viktig å holde hjula i gang, ellers kommer jeg meg aldri oppå igjen.

– Så første juledag, mens andre folk fortsatt ligger i senga, så er du i full gang på tredemølla?

– Nei, det er vel ikke så ille. Jeg bruker å ta det med ro om morgenen og kanskje la fruen få sove litt lengre enn vanlig. Gode frokoster sammen er det sjeldent vi har, så i jula benytter vi anledningen til fellesfrokoster. Så tar jeg det litt sånn som det passer i timeplanen, sier han.

– Jeg setter familien foran treninga i jula, så det kan være jeg ikke rekker å trene før på kveldstid.

Hør hele intervjuet her.

– Fortsatt kjekt

– Du ønsker deg vel ikke noe til jul, du som har tatt «the double» i år og har skapet fullt av pokaler?

– Hehe, nei, jeg er mett!

– Selve julekvelden var nok mer spesiell da jeg var guttungen, det er det ingen tvil om, men det er artig å se at ungene ser fram til det. Det er fortsatt kjekt.