– «Gyda» virker litt oppskrytt foreløpig

På Rådhusplassen var det stor vaksinekø tross ekstremvær. På Rema Reknes, midt i stormsenteret, var det nesten tomt i butikken. Noen få var også ute og trimmet tross advarsler om «Gyda».

VAKSINEKØ TROSS «GYDA:» En meget stor pågang av moldensere som skulle ta den tredje vaksinedosen onsdag kveld, og som ikke lot «Gyda» få stå i vegen for det.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Onsdag kveld klokka 20 bøttet det ned nærmest vannrett i Molde, da Rbnett var ute for å ta tempen på ekstremværet som har stjålet alle overskrifter det siste døgnet. Ekstremværet «Gyda», også kalt en atmosfærisk elv med orkanpotensial, begynte virkelig å vise muskler. Det var svært lite folk å se i og rundt byen, med unntak av på Rådhusplassen, der flere hundre har vært innom i kveld for å få tredje vaksinedose. Man trosser gjerne et ekstremvær for å få den.