Reagerer på fastsetting av eiendomsskatt i Gjemnes:

– Rammer barnefamiliene

– Fastsettingen av eiendomsskatten i Gjemnes for neste år er urettferdig. Kommunestyret har fattet et vedtak som vil ramme tilfeldig og treffe barnefamilier med nye hus og pensjonister som har kjøpt seg leilighet hardest, sier høyrepolitiker Jon Hals.

- Jeg konstaterer at det nå er vanlige folks tur i Gjemnes å betale. Stikk i strid med det Senterpartiet og Arbeiderpartiet sa i valgkampen, sier Jon Hals (H)  Foto: Joachim Constantin Høyer.

Nyheter

Det var under budsjettmøtet før jul kommunestyret, mot stemmene til Høyre og Fremskrittspartiet, fattet vedtaket som Jon Hals er sterkt uenig i. Han mener vedtaket vil føre til forskjellsbehandling av innbyggerne når noen får beregnet skatten ut fra den verdien som står i skattemeldingen, mens andre får en økning på 10 %.