Endene møtes i Fjordgata

Et massivt antall ender har de siste ukene invadert Fjordgata. Spesielt mange har «ducket» opp utenfor Bunnpris, som melder om at endene til tider har skapt kaos i gata.

ENDELØS KØ UTENFOR BUNNPRIS: Et massivt antall ender har de siste ukene trukket opp mot Fjordgata, der særlig Bunnpris har vist seg å være populær. Dette har skapt problemer både for trafikkavvikling og med masse andeskit og brødsmuler på fortau og i gata.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Det er noe så grenseløst med ender i Fjordgata. Det har nok svært mange av byens innbyggere fått med seg. Endene er «rolige som skjæra på tunet» og de forstår ikke et kvekk av trafikkreglene. Endene er så tamme at det nesten er umulig å jage dem bort. Og det er mange som mater de nusselige skapningene, som trolig er hovedårsaken til at de har inntatt Fjordgata i stedet for Sjøfronten, der de normalt har tilhold.