Spenstig baklukesalg i Gjemnes

Nå i jula er det mange som åpner luker, men også noen som åpner bakluker. Søndag var det «pop up» baklukesalg ved Batnfjord stadion, der kortreiste aktører hadde svært mye å by på.

Skinn og pinnekjøtt fra Skeidsdalen: Hanne Marte Vollen (36) fra Vestnes har kjøpt gård i Skeidsdalen sammen med mannen Kristian Wærp. Søndag solgte hun saueskinn, pinnekjøtt og kjekjøtt på baklukemarkedet i Gjemnes. Bak ser vi Kari Aasmyri Bø og Jun T. Grindvold fra arrangøren SUS i Gjemnes.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Dette var gøy, dette var kreativt, dette var innholdsrikt – og framfor alt et svært koselig arrangement nå i førjulstida. Søndag inviterte SUS i Gjemnes lokale småskalaprodusenter og utstillere til å komme med bilene sine, åpne opp baklukene, og selge alt hva de måtte ha å tilby. Hvilket var riktig så variert og mye. Vi snakket med flere av aktørene som hadde kommet med bilene sine og med varene sine, først ut var Hanne Marte Vollen (36) fra Vestnes, som har kjøpt gård i Skeidsdalen og flyttet dit med mannen Kristian Wærp. Gården heter Teigen i Hågå.