Politiet frigir navnet på den drepte kvinnen

Det var Helen Luel Asefaw som ble drept i Molde natt til onsdag 24. november.

FRIGIR NAVN: Politiet frigir nå navnet til den drepte kvinnen. Arkivfoto: Joachim Constantin Høyer 

Nyheter

Politiet frigir navnet til kvinnen som ble drept natt til onsdag 24. november i Molde. Politiet opplyser også at familien er orientert om at navnet offentliggjøres. Helen Luel Asefaw er navnet til den drepte kvinnen. 24-åringen var bosatt i Molde.

Kvinnens fraseparerte ektemann er siktet for drapet. Paret hadde de siste månedene bodd hver for seg. Asefaw ble funnet drept i sin leilighet i en bolig på Fuglset. Den fraseparerte ektemannen er også siktet for å ha påført en 17 år gammel gutt omfattende skader i en annen leilighet kort tid etter drapet. 17-åringen ligger på St. Olavs hospital.


Politiet: Tok seg inn i den dreptes leilighet gjennom knust vindu

Politiet mener den sikta mannen i 20-årene knuste et vindu og tok seg inn i leiligheten til sin ekskone hvor hun ble funnet drept natt til onsdag. Huseier skal ha våknet av at vinduet ble knust.– Voldsskadd tenåring i bedring

Gutten i tenåra som ble hardt skadd i en voldshendelse i Molde natt til onsdag er på bedringens veg.


Den sikta mannen har sittet i lange avhør etter at han ble pågrepet natt til onsdag 24. november. Ifølge politiinspektør Yngve Skovly erkjenner han ikke straffskyld.

– Det gjenstår mange avhør. Det er mye vi ikke har fått svar på, men etterforskningen går framover. Funn på åstedet og tekniske spor har styrket mistanken mot sikta. Vi mener vi har et godt bilde av hva som skjedde natt til 24. november, sier Skovly til Romsdals Budstikke.