Politiet ber om videoopptak i drapsetterforskning i Molde

Politiet ber om videoopptak fra Molde sentrum i forbindelse med drapsetterforskningen der en kvinne ble funnet drept natt til onsdag. Situasjonen for den hardt skadde tenåringen er fortsatt livstruende.

Det er innefor dette området markert med rødt at politiet ønsker vdeoopptak Området er avgrenset til Fjellbruvegen i Vest, Retirovegen/Jupitervegen i øst og Langmyrvegen/Frænavegen i nord.  Foto: Finn/Kart

Nyheter

En mann i 20-årene er drapssiktet og varetektsfengslet i fire uker i saken. Politiet rykket først ut til en voldshendelse, før det like etter kom melding om at en kvinne var funnet død på en annen adresse i Molde sentrum. I voldshendelsen ble en mann i tenårene hardt skadd.

I en pressemelding opplyser politiet at de ber alle som har videoopptak fra et avgrenset område mellom klokka 17 tirsdag 23. november og klokka 3 natt til onsdag 24. november, om å dele dem med politiet.

Området det gjelder er avgrenset til Fjellbruvegen i Vest, Retirovegen/Jupitervegen i øst og Langmyrvegen/Frænavegen i nord.

– Alle lagra opptak, om det er fra fast installasjon eller fra bil, er av interesse. Hva materiellet er lagret på, er ikke vesentlig. Det er viktig at du ikke venter. Ta ut dataene nå med en gang og lagre lokalt, skriver politiet i en pressemelding.

Politiinspektør Yngve Skovly.  Foto: Vidar Myklebust

Fortsatt livstruende

Gutten i tenårene som ligger hardt skadd på St. Olavs hospital i Trondheim er fortsatt ikke utenfor livsfare.

– Tilstanden er uforandret. Den er fortsatt livstruende, sier politiinspektør Yngve Skovly til Romsdals Budstikke klokka 14.30 lørdag.

Gjort flere avhør

Etterforskningen vil pågå gjennom helgen med tekniske undersøkelser og vitneavhør. Den fire år gamle sønnen til den drepte kvinnen og den drapssikta eksmannen ble avhør lørdag i et tilrettelagt avhør.

Avhørene av den sikta vil bli tatt opp etter helgen.

To etterforskere fra Kripos har bistått politiet i etterforskningen.

– De har bistått ed åstedsundersøkelser og har nå avsluttet sitt arbeid og reist fra byen, sier Skovly.