Har utsikter til stor hyttetrivsel

Nordmenn trives på hytta som aldri før og tilbringer stadig mer tid der. Ekteparet Øyvind og Iselin Pedersen fra Åndalsnes kan ikke ha det bedre enn når de er på hytta. Nylig bestemte de seg for å «hytteflytte» fra Herje til Mjørneset, der de fant ei større familiehytte til overkommelig pris.

Utsikt mot Rødvenfjorden og Tarløysa: Ekteparet Øyvind og Iselin Pedersen fra Åndalsnes fryder seg over at de endte opp med kortreist hytte på Mjørneset, mellom Lerheim og Eidsbygda, oppi lia for Saltkjelnes camping.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Du tar av på Lerheim, kjører forbi idylliske Saltkjelsnes camping og tar av til høyre i svingen mot Eidsbygda. Her ligger Mjørneset, et paradis for fritidsboliger. Med ei aldeles strålende utsikt mot den fiskerike Rødvenfjorden, mot Tarløysa og mot Eidsbygda. Det er her ekteparet Pedersen har funnet sitt nye drømmested, De overtok hytta for bare tre uker siden. Den ligger et stykke opp i terrenget, omgitt av andre flotte fritidseiendommer.