Miljøpartiet De Grønne vil ha folkeopprør for å bevare kollektivtilbudet

– Et dødsstøt mot kollektivtrafikken

MDG-politiker Carl Johansen vil ha folk med på et opprør mot regjeringen for å beholde dagens buss- og kollektivtilbud i Møre og Romsdal. Kommer det ikke mer penger, kan det bety kutt i penger til videregående skole eller vedlikehold av veger, tror han.

Gjør opprør mot regjeringen: – Får vi ikke mer penger fra staten til å opprettholde kollektivtilbudet, må vi enten hente penger fra videregående skole eller vegvedlikehold, eller kutte i rutetilbudet neste år, sier MDG-politiker Carl Johansen.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

MOLDE: - Vi trenger et opprør mot regjeringens dødsstøt mot kollektivtrafikken, sier gruppelederen for MDG i fylkestinget, Carl Johansen. Han setter sin lit til at fylkestinget i desember sender beskjed til regjeringen om at kutt i kollektivtilbudet ikke må skje.