Laks trekkes tilbake etter funn av listeria

Salmar AS og Rema 1000 trekker tilbake et parti av produktet «Fiskeriet lakseloins 300gr» etter funn av listeriabakterier i en rutinekontroll.

TREKKES: SalMar AS og REMA 1000 trekker tilbake et parti av produktet «Fiskeriet lakseloins 300gr» med varenummer 5813902. Årsaken er funn av Listeriabakterien ved en rutinekontroll.  Foto: MATPORTALEN / NTB

Nyheter

Partiet har varenummeret 5813902 og er på drøyt 100 kilo. Ifølge Matportalen er det uvisst hvilke Rema-butikker som har fått varen distribuert, og dagligvarekjeden vil komme med en egen pressemelding med ytterligere informasjon.

Produsenten ber forbrukere som har kjøpt produktet, om å kaste det eller levere det tilbake i butikken der det er kjøpt. Listeria kan medføre helsefare for utsatte grupper.