Fra olje, veger og tunneler til ostesjef i Elnesvågen:

– Den viktigste skolen for meg var oppveksten på gården

Han vokste opp på gård i Verdal, var så innom slakteryrket, men gjorde seinere karriere i oljebransjen og i Statens vegvesen. Nå er Svein Ludvik Holme (40) meierisjef i Elnesvågen.

Tett kontakt med produksjonen: Fortsatt pågår det produksjon av Jarlsberg for eksport i Elnesvågen. Og det i voldsom skala. Her er nyansatt meierisjef Svein Ludvik Holme (t.h.) sammen med Inger Lise Hjemli, Knut Ottar Flatmo og Joakim Flatmo (bak).   Foto: Eirik Heen

Nyheter

På kontordøra til den nye meierisjefen i Elnesvågen står det fortsatt «Svein Arne Bjørgum». Men trønderen Svein Arne har gått av med pensjon og blitt erstattet av trønderen Svein Ludvik, det er bare at han ikke har rukket å få opp det nye navneskiltet ennå. 40-åringen, som er bosatt i Hungnesmarka i Skjevika, ikke langt fra sjukehustomta, inviterer inn til en kopp kaffe og en prat om seg sjøl og den nye jobben.